2017. január 20., péntek

7 kérdés & 7 válasz az autokasszáról

Köszi szépen! Alig egy hete publikáltuk, és máris felbecsülhetetlen értékű visszajelzéseket és kérdéseket kaptunk tőletek az autokasszáról! Így rögtön össze is gyűjtöttük a legfontosabbakat ezek közül, és persze a hozzájuk tartozó válaszokat is

Tudj meg még többet legfrissebb innovációnkról, ami a fintech-szcéna első 2017-es nagy bejelentése volt!


2017. január 11., szerda

Heti 4-6 óra ajándékba - bemutatjuk az autokasszát

Elkészítettünk neked egy olyan innovációt, amire talán gondolni sem mertél, olyan valószínűtlen volt, hogy valaha elérhető lesz: ez pedig a kiállított számláid és a bankszámla-forgalmad automatikus szinkronizálása, az autokassza

Az innováció elindításában első partnerünk a MagNet Bank, amelynek vállalati ügyfelei mától elérhetik a szolgáltatást.


Amikor először hallottad hírét az elektromos autónak (emlékszel a pillanatra?), talán meglepődtél, mert korábban legfeljebb vicces utópiaként jutott eszedbe a lehetőség, semmiképp nem megvásárolható valóságként. Amikor először láttál batman-kosztümben sziklák közt repkedő vitorlázó ejtőernyőst, azt hihetted, Hollywood termékét látod, nem pedig hús-vér extrém sportolókat.

Mostantól nem kell éjszakába nyúlóan bogarásznod a beérkezett utalásaidat, hogy lásd, melyik számláidra érkezett meg a megfelelő összeg. Mostantól nem kell akár hetente fél munkanapokat “összepontozásra” fordítanod, sőt, ha sok számlát állítasz ki sok különböző vásárlódnak, akkor akár napi 4 órát (mi magunk épp ennyi időt kaptunk vissza “ajándékba” ezzel a fejlesztéssel!) spórolsz meg. Mostantól az autokassza elvégzi helyetted, ami valójában a robotok, és nem élő emberek munkája kellene hogy legyen. 

2017. január 6., péntek

Létezik "e-számlázó program"?

(A megfejtés cikkünk végén)
Az Önadózó decemberi cikke szerint egyelőre csak részletekben digitalizáltak a kis-, és középvállalatok, hiszen
"Az e-számlázó programok használata jelentősen elterjedt a kkv-k körében, azonban ezeket ritkán alkalmazzák együtt a készletnyilvántartó rendszerekkel."
Az "e-számlázó programok" kifejezést látva itt az ideje, hogy tisztába tegyünk néhány számlakibocsátással kapcsolatos alapfogalmat.