Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A köd az új hó!” – döntött az internet népe, így lett idén fehér karácsonyunk. De a szép ködös képeken is mindig kiemelkedik a szószból néhány napsütötte hegycsúcs, hogy még lenyűgözőbb legyen az összkép.

A Számlázz.hu is épp ilyen évet zár…:) Alapvetően 2015 lett a felhőszámlázás éve – de a legfontosabb események ezen belül is hegycsúcsként emelkednek a „szokásos” ügymenet fölé.

Ideje az összegzésnek, úgyhogy íme: a 9 kedvenc 2015-ös fejlesztés, a 7 kedvenc blogposzt, amelyeket a legtöbben olvastatok, 5 kedvenc hely, ahol idén találkozhattatok velünk, és a 3 legfontosabb számadat.

9 Kedvenc fejlesztés
  1. Az év első fele leginkább a MostSzámlázz elkészítéséről szólt. A Virgo-val közösen megalkotott vadonatúj számlázó nemcsak okos, mint tízéves őse, de nagyon-nagyon szép (= kőkeményen UX-alapú) is.
  2. Eközben a az új nyelvek integrációja is megtörtént, január óta hétféle nyelven készíthetsz számlát a Számlázz.hu-ban.
  3. Szintén januári „apró figyelmesség”, idén már Számla Agent-en keresztül is készíthetsz helyesbítő számlát. Hasonló apró figyelmességekkel egész évben összefuthattál a felületen, ha te is figyelmes voltál… 🙂
  4. Postázzuk helyetted! Novemberben fejeződött be a szintén közel féléves fejlesztés, amiben a Hibridlevél volt a partnerünk, így ma már a fotelből számlázhatsz, akár papír alapon is.
  5. Ha már a MostSzámlázz tudja, hadd tudja meg a Számlázz.hu is – megérkezett az új számlakép!
  6. NAV adatszolgáltatás xml-ben– ezzel már szeptemberben készen voltunk, persze most év legvégére lett igazi jelentősége, amikor mindenki más is észbe kapott.
  7. November óta deviza alapú számla szerkesztésekor az MNB árfolyamok beemelésével rögtön válthatsz – hát nem szuperkényelmes?
  8. Decemberre tartogattunk néhány komolyabb fejlesztést: például a mindig zsenális fps-sel közösen összehoztuk végre a kéziszámla.hu-t, amivel régi-régi vágyunk vált valóra.
  9. Fizetési módok: végül a PayU átállás OTP Mobilra szintén összejött még idén, ezzel is volt sok dolgunk és nagyon örülünk, hogy működik. Ennek kapcsán bővítettük novemberben a fizetési megoldásainkat, amikor megérkezett a PayPal és a MasterPass.
7 kedvenc blogposzt

 

  1. A NAV is szeret minket – új ötleteivel új felhasználókat taszít az innováció egyáltalán nem rögös útjára….:) Fodrászok, kozmetikusok, szépség-iparosok: nem kell online kassza, van alternatíva!
  2. …. és mi is szeretjük a NAV-ot 🙂 Követjük, akárhova is megy… Jogszabály-változás: számla teljesítés dátuma
  3. Mindig sejtettük, hogy szeretitek a szépet. A számla mindig legyen korrekt, szabályos, átlátható, logikus, szabályos, és szabályos is, de legyen szép is! Mostantól tiéd a (szerintünk) legszebb számlakép
  4. Ugye hogy már szeptemberben kész voltunk vele? Nem kell aggódni a jövő miatt, ahogy a szurikáta is mondja… Jogszabály változás 2016 január 1-től – „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás”
  5. Szép legyen a számla – és szabályos. Igen, tudjuk! 🙂 Az új számlakép és a jog
  6. 2015-ben, egész pontosan májusban érte utol az e-számlák száma a papír alapú számlák számát. Úgyhogy ezt is jól összeszedtük, mindazoknak, akik még nem használják, de használnák: Mindent az e-számláról
  7. Több mint félezer webshopot szolgálunk ki – kezükben a kereskedelem jövője. Sokat dolgozunk azon, hogy elégedettek legyenek. Még szorosabb webshop-integráció
5 Kedvenc hely, ahol idén találkozhattál velünk
  1. A YouTube-on! 🙂 Idén kezdtünk beszélgetni a felhasználókkal – a beszélgetéseket pedig rögzítettük – hogy megtudjuk, és megmutassuk, hogy kinek mik a legfontosabb nálunk. Kövessetek minket a YouTube-on, és nézzétek meg a korábbi filmeket, szerintünk imádnivalóak! 🙂
  2. Forbes – szeptemberben A Google tehet mindenről címen az Üzlet rovat vezető cikkének felét töltöttük ki az elmúlt 10 évünk történetével. Ráadásul élőben is találkoztunk a magazinnal és olvasóival, a Forbes Flow-n!
  3. Az Internet Hungary is meghívott minket előadni, ezúttal a Startup szekcióban meséltünk egy „tízéves felnőtt” szemszögéből.
  4. A SzEK.org évek óta fontos partnerünk – nemcsak azért, mert rajtuk kívül a tagság oly sok vállalkozása is velünk számláz, hanem mert rendszeresen lehetőséget biztosítanak megosztani a legfontosabb újdonságainkat. Így a júniusi konferencia is, ahol a vadiúj MostSzámlázz-t mutattuk be.
  5. És bár januárban volt – azóta pedig sok más szakmai rendezvényen is előadtunk – nem felejtkezünk el a Magyar Marketing Fesztiválról sem – pláne mert hamarosan megint ott leszünk. Apropó, érdemes lesz eljönni, mert első kézből ismerhetitek majd meg a SzRH-t (Számlázz.hu Ránctalanító Hatás) …. 🙂
3 kedvenc számadat
  1. Pillanatnyi adat: 24 754 regisztrált ügyfél – mert értetek csináljuk.
  2. Elavult pillanatnyi adat: 8 411 015 kiállított számla – mert ezeket csináljuk nektek.
  3. Mai adat: 3794 napja működik a Számlázz.hu – és aki nem hiszi, járjon utána! 🙂

Az e-kereskedelem 2015-ös számairől pedig az eNET nagyszerű infografikáját nézzétek meg!

Köszönjük, hogy idén is velünk voltatok,
boldog és felemelő 2016-ot kívánunk nektek!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST