2015. november 2., hétfő

Postára adjuk helyetted!

Elhiszed, ha valaki egy novemberi hétfő reggelen azzal fogad, hogy akár soha többet nem kell postára járnod? Közeleg az idő... A számláid postára adását legalábbis átvállaltuk, úgyhogy mostantól

a Számlázz.hu-nál a papírszámlák célba juttatása pontosan ugyanolyan egyszerű, mint az e-számlák esetében: a fotelből, egyetlen gombnyomással elintézhető. 

Nincs több sorszám-húzás, pláne nincs több "már megint a leglassabb sorba álltam be!",  nincs több "sorsjegyet adhatok?", nincs több bélyegnyalás, nincs több "elfogyott a boríték", csak a tökéletes kényelem. Mert ezt is megoldottuk.
Hogyan működik?


Ahogy szokott: borzasztó egyszerűen. Új számla kiállításakor a számlázási cím megadása mezők alatt új jelölőnégyzetet találsz: "kérem a számla nyomtatását és postázását". Klikkre díjszabási tájékoztatót kapsz, és máris kérheted a számla postázását.

Egy napon belül a megfelelő méretű borítékban, környezetbarát papíron indul vevődhöz a papírszámla.


Na és utólag?  


Igen, utólag is postázhatsz! Keresd elő a számlát, amit postára szeretnél adni adatni, és egyszerűen nyomd meg a beszédes "Postára adom" gombot,
majd haladj tovább egy magabiztos OK-val,

azután már csak a postázási cím kitöltése marad,
és KÉSZ!Hogy miért olyan fontos ez? 


  1. Mert vannak helyzetek, melyekre az elektronikus számlázás nem megoldás (például ez), mégsem szeretnénk a kőkorszaki papíreszközökhöz nyúlni. Szeretnénk az interneteken át szolgáltatást kapni a személyes, IRL rohangálás helyett!
  2. Mert mostantól még egy lépéssel közelebb kerültél a papírmentes iroda lehetőségéhez - a golyóstolladdal együtt dobd ki az ablakon* a nyomtatódat is!
  3. Mert postai szolgáltatónk kizárólag újrahasznosított papírra nyomtat, úgyhogy a te számlád sem pusztítja többet a környezetet!
  4. Mert minden egyes postázás díjából 10 Ft-ot fák ültetésére ajánlunk fel, amelyből az Erdőmentők "segít a Természetnek begyógyítani a civilizáció ejtette fájdalmas sebeket.
Ismerd meg az Erdőmentők munkáját!

*Ha mégsem az ablakon szeretnéd kidobni a nyomtatód, ajándékozd el - te is léteztél a digitális fejlettség alacsonyabb fokán, ma is tartanak ott mások, örülni fognak neki.:)


Hogyan tovább? 


Részletekért tovább a Postázási szolgáltatás oldalra, vagy ha neked még nincs saját számlakibocsátó fiókod, tovább a regisztrációhoz!