Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.10.07. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Gyakran kapunk tőletek zseniális ötleteket, hogy milyen extra funkciókat szeretnétek még látni a programban.

Gyakran kell azt válaszolnunk, hogy ez már szerepel a fejlesztési ütemtervünkben, de az idejét még nem látjuk, mikor jutunk el a funkció kialakításáig…

Ha ebből neked már eleged van*, akkor nosza, oszd meg a keresésünket, hadd találjuk meg a segítségeddel a következő Java fejlesztőnket! 🙂

Java fejlesztőt keresünk

A tíz éve piacvezető Számlázz.hu fejlesztő csapatába önállóan dolgozni tudó programozót keresünk. Érted, hogy a programra, amit fejlesztesz, valaki valahol egyszer majd kattintani fog? Érted, hogy a középpontban a felhasználó áll? Feltalálod magad, ha problémával találkozol?

Ha a megoldást és nem a kifogást keresed, precíz vagy, kreatív, tudsz több projektben párhuzamosan dolgozni, szeretsz alaposan tesztelni, rendszerszemléletű és eredményorientált vagy, mindenképp olvass tovább.

Elmondjuk videóban is

Huszon-éve fejlesztünk, és még mindig imádjuk a programozást. Hasonló kaliberű emberekkel szeretnénk tölteni a napjainkat. Ma éppen 23 ezer user használja a szoftverünket – ennek oka is van, és jövője is. Kérdezd meg a vállalkozó ismerőseidet, ők tudni fogják, hogy mi ez: értéket teremtünk, olcsón hozzáférhetővé tesszük, és folyamatosan innoválunk. Dolgozz velünk a Számlázz.hu továbbfejlesztésén!

Feladatok:

– Szerver oldali Java üzleti logika fejlesztése
– Weboldalak kialakítása
– Javascriptek írása

Elvárások:

– Több év Java fejlesztői gyakorlat
– HTML, CSS, Javascript, jQuery, Bootstrap ismerete
– Macro nyelv ismeret (Velocity)
– Eclipse fejlesztő eszköz ismerete
– SQL nyelv ismerete (PostgreSql)
– Linux-alapú gondolkodás
– Angol nyelvtudás

Előny:

– UI/UX tervezési tapasztalat
– Wireframing tapasztalat
– Agilis fejlesztési módszerek ismerete (Lean szemlélet)
– Macskafogó készségszintű szövegismeret 🙂

Amit kínálunk:

Olyan munkatársat keresünk, aki számára értékkel bír, hogy a jövőt építheti, és a piaci átlagnál jóval magasabb elvárásoknak is megfelel. Cserébe hosszú távú, biztos szakmai karriert, közvetlenséget, inspiratív, lendületes, agilis cégkultúrát ajánlunk.
Nálunk teljességében láthatod át és oldhatod meg a feladatokat – nem egy apró fogaskerék, hanem felelős, kreatív problémamegoldó leszel. Mi következik mindebből:

– Versenyképes és pontos fizetés
– Komoly szakmai fejlődési lehetőség
– Stabil cégháttér (10 éves a Számlázz.hu!)
– Magasan képzett, jó hangulatú csapat
– Megfelelő bizonyítás után előrelépési lehetőség

A fejlesztés agilis, a munkaidő kötetlen, a home office szabad.

Munkavégzés helye: Budapest, III. kerület
Munkaidő: főállás
Munkába állás kezdete: azonnal

*Fejlesztési ütemtervünket természetesen a jövőben is a szolgáltatás értékét jelentősen növelő funkciók kialakítása fogja meghatározni – de feltétlenül számítunk a Te ismerőseidre, és a Te továbbfejlesztési javaslataidra is! 🙂

Felkeltettük az érdeklődésedet? 🙂 Jelentkezz a job@kboss.hu címen!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST