Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2022.11.13. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Tegnap sokrétű problémával találtuk magunkat szemben… Az idei Magyar Marketing Fesztivál egyik kiemelt támogatójaként lehetőségünk volt roll-up banner elhelyezésére a konferencia színpadán, ahol 600 marketinges és cégvezető figyelmének gyújtópontjában állt egész nap. Ez még nem lenne probléma, az viszont igen, hogy mindenképp szerettük volna ráírni, ahogy a nyitó oldalunkon is szerepel, és amire igen büszkék vagyunk, hogy hányan használják a rendszerünket, és összesen hány számlát állítottak ki a működésünk kezdete óta – viszont ezek az adatok percről percre változnak. Ám nekünk nagyon fontosak a számok, a pontosság, a hitelesség. Mi lesz most?

Az lett, hogy kénytelenek voltunk megkérni Adriennt, hogy időnként javítsa ki a banneren szereplő számokat, mégsem állíthatunk valótlant egy egész konferencia-napon keresztül. Így történt, hogy bár a konferanszié egy ízben megpróbálta felelősségre vonni a hekkert, hogy mégis mit csinál, ő tette a dolgát, és még olyan előadó is akadt, aki szándékosan félreállt, nehogy eltakarja az update folyamatban lévő a reklámhordozót… Fogadjátok szeretettel képriportunkat a rendezvényről!

Check-in – a háttérben piciben látható a még érintetlen számlázz-felhő

Nőnek a számok, javítjuk a bannert

Varga István igyekszik nem kitakarni

„Van erre engedélye?!?!?!??!”

Hekker & design-hű kézírás

Térdre kényszerült a sajtó

A háttérben Kasza Tamás

Tömeg

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST